LEGO Webáruházak

LEGO város

Hol érdemes LEGO-t rendelni online? A megbízható LEGO webáruházak, webshopok listáját szerettük volna összeállítani itt, egy helyen.

Természetesen ez a saját véleményünk, többek között a cikk alján megjelölt forrásokra hivatkozva. Az, hogy valaki nincs benne ebben az listában, egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem megbízható. Ha ismersz olyan LEGO webáruházat, ahonnan rendeltél, jó a tapasztalatod, akkor kérlek oszd meg velünk a hozzászólásoknál, és utánajárunk.

Minden online megrendelés előtt érdemes megnézni az adott webshopban a visszajelzéseket, megnézni a Facebook oldalukat, és így tájékozódni, hogy feltétlenül megbízható helyről tudd beszerezni a LEGO játékokat.

Egy megjegyzés: mivel a LEGO nem engedi a webáruházak nevében a LEGO név használatát, ezért a LEGO webáruházak esetében mindig a „kocka” névvel fogsz találkozni. Ez amúgy nemzetközi viszonylatban is így van, angolul a „brick” szót (jelentése: építőkocka) használják.

LEGO webáruházak listája

Megjegyzés

Sem a jatekobol.hu, sem a honlap üzemeltetője nem foglalkozik LEGO játékok kereskedelmével. Jelen honlap és oldal pusztán információs célból készült, nyilvánosan megtalálható adatokból, melyek a publikálás napján a megtalálható nyilvános forrásban elérhetőek voltak.

A LEGO webáruházakban leadott megrendelésekért, a webshopok üzleti magatartásáért felelősséget nem tudunk vállalni, kizárólag információs céllal írtuk ezt a cikket.

Megbízható LEGO webáruházak

  • Kockashop – Az egyik legrégebbi, és leglátogatottabb a magyar LEGO webáruházak közül. Domain regisztrálva: 2010. Alexa HU: 3289
  • Kockaáruház – Az egyik leglátogatottabb magyar LEGO webáruház. Domain regisztrálva: 2011. Alexa HU: 2175
  • Kocka.hu – a legrégebbi domain, ahol LEGO webáruház üzemel. Domain regisztrálva: 2000. Alexa HU: 4771

Magyarázat

Az értékelésnél felhasználtuk a domain.hu adatait a domain regitráció évének meghatározására, valamint az alexa.com adatait a LEGO webáruház látogatottságának meghatározására. Ez utóbbi alapján az Alexa HU jelentése, hogy az adott honlap hányadik leglátogatottabb a magyar honlapok közül 2016. 2. negyedévében. Tehát a szám minél kisebb, annál jobb.

Vélemény, hozzászólás?

Név *
Email *
Honlap