Exploding Kittens

Exploding Kittens

Az Exploding kittens (magyarul mondjuk robbanó kiscicák) 2016. egyik legkedveltebb játéka (az Amazon adatai alapján, 2016. július). A leírás szerint ez egy „kártyajáték azoknak, akik szeretik a kiscicákat és a robbanásokat és a lézersugarakat és néha a kecskéket”.

Ahogy a leírásból is látszik, itt egy vicces játékról van szó, ami talán éppen ezért népszerű.

Kinek való az Exploding Kittens?

A kártyajáték 7 év fölöttieknek való, és egyszerre 2-5 játékos játszhatja.

Mivel ez a játék egyelőre csak angolul érhető el, ezért csak olyanoknak ajánljuk, akik legalább alapszinten értenek angolul is.

Ez a videó röviden bemutatja az Exploding Kittens kártyajátékot, és némi betekintést adhat abba is, hogy kinek lehet javasolt a megvásárlása.

És elmagyarázza egyben a kártyajáték használatát is, természetesen angolul.

Exploding Kiittens rendelése

Az Exploding Kittens egyelőre magyarul nem vásárolható meg, ezért csak külföldről szerezhető be. Javasoljuk az Amazon angliai honlapját, amihez itt egy link is található, így közvetlenül megrendelhető ez a nagyszerű és vicces játék.

Próbáltad már az Exploding Kittens kártyajátékot? Van benne tapasztalatod? Tetszik, nem tetszik? Tényleg jó, vagy csak egy divat őrületről van szó?

Oszd meg velünk itt a hozzászólások közül, hogy másoknak is segíts, vajon érdemes-e nekik megrendelni ezt a játékot vagy sem.

Vélemény, hozzászólás?

Név *
Email *
Honlap