Cry babies játékok

Cry babies Lala

Ismered a Cry babies varázskönnyekkel mesét? A Youtube-on számtalan mesében láthatod őket, és ezek a mesék magyarul nézhetőek. A történetekben aranyos kisbabák kerülnek izgalmas kalandokba. A gyönyörűen megrajzolt rajzfilmben az ott szereplő babák óriási szemekkel és színes hajjal és hozzá passzoló szuper állatos ruhákban szerepelnek. Minden babához tartozik a ruhájának megfelelő kisállat is.

A Cry babies babák barátságosak és segítőkészek, de könnyen sírva fakadnak, de a rövid történetek végén minden jóra fordul!

Mitől különlegesek a Cry babies interaktív babák?

A Cry babies interaktív babák megszólalásig hasonlítanak a rajzfilmben szereplő babákra. Óriási szemek, tökéletesen kidolgozott arcok és a legfontosabb az állatmintás pizsamák.

Vedd ki a szájukból a cumit, és rögtön éktelen sírásba kezdenek. Ha visszarakod egy Cry babies baba szájába a cumiját, rögtön megnyugszik és abba hagyja a zokogást.

Ha az állatmintás pizsamájuk kapucniját leveszed, és a fejük hátsó részébe vizet töltesz, akkor tudnak sírás közben könnyezni is.

Melyek az új Cry babies babák?

Cry babies Lizzy baba, aki egy pink pávás pizsamában játszik.

Cry babies Lizzy baba

Cry Babies Dotty baba, akinek a pizsamája a kedvenc dalmatájára hasonlít, hiszen ugyanolyan fekete pöttyök vannak rajta

Cry Babies Dotty baba

Cry Baby Connie, a rózsaszín pöttyös fülű fehér nyuszis ruhában alszik. A pöttyök a talpán és a mellrészen is megtalálhatóak

Cry Baby Connie

Cry babies Lala, a zöld szívecskés egér ruhás figura egész nap énekelne

Cry babies Lala

Cry babies Tina, csuda szép türkiz zöld dinós ruhában nevetteti meg a többieket

Cry babies Tina

Cry babies Daisy, hófehér bundájú kiscica ruhában játszik a többiekkel. A cuki ruha fülén és talpain tele van szívecskékkel

Cry babies Daisy

A Cry babies babák végtagjai mozgathatóak, és állva kb 30 cm magasak. A Cry babies baba 17 x 12 x 29 cm-es színes kínáló dobozban kapható, ezért ideális ajándék minden kislánynak!

Ha több Cry babies figurára vágysz,vagy egyéb Cry babies kiegészítőre, keresd fel a mesésajandékok játék webshopot.

Vélemény, hozzászólás?

Név *
Email *
Honlap